Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

..ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΒΟΗΘΕΙΑΣ


Στις 20 Δεκεμβρίου, τα φώτα της πόλης πρέπει να φωτίσουν εδω.....Ανοιχτό κάλεσμα μουσικών & Ακροατών...ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΒΟΗΘΕΙΑΣ
======================================================
Βρίσκομαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας αναγγείλω την έναρξη της προσπάθειας μας για την διοργάνωση, μιας πολύ σημαντικής και ξεχωριστής μουσικής εκδήλωσης για την περιοχή μας και ταυτόχρονα να σας δημοσιοποιήσω την ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής γιά όποιον μουσικό, η μουσικό συγκρότημα ενδιαφέρεται σχετικά με την ένταξη του σε αυτήν.
Οι δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι μας, οι ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται, οι αξιόλογοι μουσικοί που υπάρχουν στην περιοχή μας, η ύπαρξη της εξαιρετικής μουσικής αυλαίας του ΑΕΝΑΟΝ ,η ενεργή παρουσία του κοινωνικού παντοπωλείου στην πόλη μας, ήταν αρωγοί μας για να ξεκινήσουμε και στην πράξη.
Έτσι λοιπόν…..


To κοινωνικό παντοπωλείο πολιτών του Αργους,σε συνεργασία με το Μουσικόν Καφενείον ΑΕΝΑΟΝ καλούν, όποιον μουσικό η μουσικό συγκρότημα θέλει, να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την συμμετοχή του σε αυτό το Χριστουγεννιάτικο μουσικό Φεστιβάλ αλληλεγγύης,και το οποίο προγραμματίζεται να γίνει το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014,προσφέροντας έτσι ένα μέρος της μουσικής τους δουλειάς, σε όλους εκείνους, που ως ακροατές θα στηρίξουν με την είσοδο-και την ακρόαση τους, αυτή την προσπάθεια.
Η ώρα έναρξης και η πιθανή μετάθεση ημερομηνίας, θα ανακοινωθούν όταν θα κλείσει η λίστα των συμμετοχών.Σε περίπτωση που εκδηλωθεί ενδιαφέρον από πολλούς μουσικούς ενδέχεται το φεστιβάλ αυτό να γίνει διήμερο(20 &21/12).
Απαραίτητη προϋπόθεση για να διεξαχθεί η εκδήλωση είναι να υπάρξει ενδιαφέρον συμμετοχής από τουλάχιστον 3 σχήματα η ξεχωριστούς μουσικούς.
Η καταλυτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχών, ορίζεται η Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.
Σε ότι αφορά τις τεχνικές λεπτομέρειες του live, αυτές θα διευκρινιστούν και θα τακτοποιηθούν εκτός αέρα, κατά την διάρκεια δήλωσης εθελοντικής συμμετοχής των μουσικών.
Οι δηλώσεις συμμετοχών για τους μουσικούς, μπορούν να γίνονται είτε μέσω προσωπικού μηνύματος εδώ μέσα, είτε στο τηλέφωνο:6947 151355 (Γιάννης Νανόπουλος), είτε μέσω mail στο :nanopoulo@yahoo.gr
Τα έσοδα από την συμβολική είσοδο για το φεστιβάλ που θα μαζευτούν, θα δοθούν προσφορά στο κοινωνικό παντοπωλείο Άργους, για την προμήθεια τροφίμων μακράς διάρκειας, και άλλων αγαθών πρώτης ανάγκης, για τους συμπολίτες μας, που ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες είναι σίγουρο ότι, θα έχουν τόσο πολύ ανάγκη.
Στην εκδήλωση αυτή θα καλεστεί και επίσημο μέλος του κοινωνικού παντοπωλείου, το οποίο θα μπορεί να μας μιλήσει για την έως τώρα πορεία του παντοπωλείου και την θέση του στην κοινωνία της πόλης.
Ακόμη….
...........όποιος επισκέπτης-ακροατής θελήσει να συμμετέχει ΚΑΙ με την προσφορά διαφόρων ειδών συσκευασμένων τροφίμων η ρούχων που δεν τα έχει ανάγκη, μπορεί να τα φέρει και να μας τα αφήσει στον χώρο της εκδήλωσης.
Tέλος…
........ελπίζουμε και ευχόμαστε από καρδιάς, αυτή η προσπάθεια να βρει όσο πιο πολλούς συνοδοιπόρους, εθελοντές μουσικούς και ακροατές, έτσι ώστε η έμπρακτη στήριξη μας προς το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης μας, να είναι όσο γίνεται πιο δυνατή.
Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί και όσο μπορούμε, οι ημέρες των Χριστουγέννων να γίνουν λίγο πιο ζεστές για εκείνους τους συμπολίτες μας που «κρυώνουν»περισσότερο, και ας μπορέσουν να ζεστάνουν και ενώσουν οι μουσικές μας, τις καρδιές όλων μας.
Είμαστε σίγουροι για την στήριξη σας στην προσπάθεια μας.
Με εκτίμηση..
Κοινωνικό Παντοπωλείο Άργους
Μουσικόν καφενείον ΑΕΝΑΟΝ-ΑΡΓΟΣ
Μουσικοί που θα συμμετέχουν
Χορηγοί του φεστιβάλ
 https://www.facebook.com/nanopoulo

Δεν υπάρχουν σχόλια: