Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Α Γ Α Π Η Σ


Η ομάδα «Περπατώ Ναύπλιο……Φωτογραφίζω Ναύπλιο» και η «Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου» ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον συνάνθρωπο μας και σας καλούν σε μία αποστολή αγάπης για να κάνουμε όλοι μαζί την προσφορά πράξη γεμίζοντας τα ράφια του κοινωνικού παντοπωλείου, με την ελπίδα να φέρουμε και πάλι πίσω το χαμόγελο σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη δυστυχώς σε καθημερινή βάση πλέον.
Έως την Παρασκευή 10/6/2016 το ΚΕΠ Ν.ΚΙΟΥ θα συλλέγει τρόφιμα μακράς διαρκείας / είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής.



Και το Σάββατο 11/06/2016 στις 20:00 μ.μ, η αλληλεγγύη γιορτάζει και σας περιμένει στο πάρτι στην πισίνα του “Meraki Apartments”στο Τολό με πολύ μουσική και κέφι για την ζωή.
στην πισίνα του «Meraki Apartments» στο Τολό όπου ο θρυλικός Dj Πέτρος Χατζηγεωργίου με τα μηχανήματα που μας πρόσφερε ο Ανδρέας Χρόνης θα μας διασκεδάσουν με μουσική από τη δεκαετία του ’80 μέχρι το πρωί.
Όσο για το ποτό μας.. ΟΛΟ το χρηματικό ποσό από το κάθε ποτό, θα πάει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Έξω από το «Meraki» θα υπάρχει φορτηγό που θα συλλέγει την αλληλεγγύη σας σε τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης
https://www.facebook.com/groups/nafplio.nauplie/

Στηρίζουμε τον συνάνθρωπο, δημιουργούμε ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: