Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Το Ειρηνάκι, αυτή η γλυκιά μπεμπούλα, χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Ας τη βοηθήσουμε!


Η μητέρα της μικρής Ειρηνούλας, Eλισάβετ Κώνστα-Στρωματιά, επικοινώνησε με το Mothersblog.gr και ζήτησε τη βοήθειά μας, ώστε να γνωστοποιηθεί η ιστορία της και να βρεθεί άμεσα βοήθεια για το μικρό της αγγελούδι.
Το Ειρηνάκι, γεννήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη στην Αθήνα. Μέσα σε λίγες μέρες από τη γέννησή της διαγνώσθηκε με έναν πολύ σπάνιο τύπο καρκίνου του εγκεφάλου- Αιμαγγειοπερικύτωμα(11 άτομα έχουν νοσήσει παγκοσμίως από το 1958 και μετά, πρώτη φορά στην Ελλάδα και βρέφος). Η Ειρήνη και οι γονείς της, μεταφέρθηκαν από το μαιευτήριο κατευθείαν στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ, όπου οι γιατροί τους έδωσαν λίγες πιθανότητες επιβίωσης!
Ενάντια στις πιθανότητες και σε ηλικία μόλις δύο εβδομάδων, η Ειρήνη επιβίωσε από την εγχείρηση στον εγκέφαλο για την αφαίρεση μέρους του όγκου. Μετά από λίγες εβδομάδες στην εντατική και μερικές ακόμη επεμβάσεις, (κυρίως για τη θεραπεία του υδροκεφαλισμού), ξεκίνησε τη χημειοθεραπεία. Το πρώτο σχήμα χημειοθεραπείας κράτησε 4 μήνες και το Ειρηνάκι λάμβανε μία δόση την εβδομάδα. Απέδειξε, ότι είναι δυνατό μωράκι, αντέχονταΗ μικρούλα, μόλις ξεκίνησε ακόμη ένα 4μηνο χημειοθεραπειών. Τώρα, πλέον ζει στο σπίτι της αλλά εξακολουθεί να πηγαίνει στο νοσοκομείο μια φορά την εβδομάδα. Ένα δεύτερο χειρουργείο είναι πιθανό. Η μικρή, έχασε ακοή και όραση από την μία μεριά λόγω του όγκου και έχει μπροστά της πολλή δρόμο για την επιβίωση και τα μηνιαία φάρμακά της. Όποιος θέλει, μπορεί να προσφέρει οποιοδήποτε ποσό στον αγώνα τους.
Όσοι θέλετε να βοηθήσετε θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ:http://gogetfunding.com/help-for-baby-irene/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: