Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Γνωρίστε τον Δημοσθένη Τσάμη



Ο Δημοσθένης Τσάμης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αργος. Ασχολήθηκε από μικρός με τη μουσική παρακολουθώντας μαθήματα ακορντεόν με τον αείμνηστο καθηγητή Αρωνη. Σπούδασε στο τμήμα εμπορίας και διαφήμισης, ενω παράλληλα ασχολείται με την εσωτερική διακόσμηση συνεχίζοντας την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης. Συμμετέχει στις χορωδίες του Δήμου Αργους & παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής στο Δημοτικό Ωδείο.
Απο το 2001 συμμετέχει ως μέλος του Ελληνοιταλικού γκρουπ '"Χ Darawish"(φωνη) και δίνει συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως




"Suoni del Mondo" 2001 Riva del Garda στην Ιταλία,
Φεστιβάλ Αργους 2003 και 2008,
Festival Mediterraneo 2005 και 2008 στο Conversano της Ιταλίας,
Musiche dal Mondo 2006 Foggia στην Ιταλία,
Festival del Gargano 2007 Mattinata στην Ιταλία
Festival Cosmopolis 2008 στην Καβάλα,
Φεστιβάλ " Γιορτές της Γης" 2009 στην Βλάστη Κοζάνης,
45α Δημήτρια : 22o Festival Ethno – Jazz ” στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το 2010.
Festival “Di porta in porto” στο Μπάρι της Ιταλίας το 2011 &
1o "World music festival" στις Σερρες το 2015.
Με τους "X Darawish" και η πρώτη του δισκογραφική δουλειά το 2008 με το αλμπουμ "DOMINO" το οποίο κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία Καθρέφτης.
Εχει μοιραστεί τη σκηνή με πολλά γνωστά ονόματα οπως
Lucio Dalla, Π.Κατσιμιχα, Δ.Ζερβουδακη, Kabila, Λ.Παπαδοπουλο, Γ.Νταγακη, Ζακ Στεφανου,Υπογεια Ρευματα, Σ.Δρογωση,Α.Βρετο κ.α. Εχει συμμετάσχει σε πολλές ραδιοφωνικές & τηλεοπτικές εκπομπές και live αφιερώματα μεγάλων Ελληνών συνθετών.
Τώρα ετοιμάζει την πρώτη του προσωπική δουλειά με 5 τραγούδια σε στίχους και μουσική του Σπύρου Κανταρτζή, η οποία θα κυκλοφορήσει από την Free Records, με executive producer τον Παύλο Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: