Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

χωματερή δίπλα στον κεντρικό δρόμο της Καραθώνας...




Αποκάλυψε η Σωτηρία Αλεξιάδη την χωματερή νο2 στην Καραθώνα πριν κανά μήνα, χθες παρουσίασε φωτογραφίες από την Καραθώνεια χωματερή νο3 και βέβαια αποκαλύφθηκε και αυτή στο Νταμάρι μέσα στο γήπεδο. Και οι τρεις νέοι σκουπιδότοποι κάτω από τη μύτη της Δημοτικής Αρχής που το παίζει έκπληκτη.
Μετά τη χθεσινή φωτιά στο "Νταμάρι" σήμερα μεταφέρθηκαν μπάζα από εκεί, που αλλού, στην πολύπαθη Καραθώνα...


 Στις 6 Φεβρουαρίου 2017 δημοσίευσα φωτογραφίες από την χωματερή δίπλα στον κεντρικό δρόμο της Καραθώνας....Την έκλεισαν, καί έλαβα μήνυμα από τον τον δήμαρχο κ. Κωστούρο, "Ευχαριστώ γιά την ενημέρωση." Οι φωτογραφίες πού δημοσιεύω σήμερα, είναι πρόσφατες (μετά την τελευταία βροχή. Γι αυτό υπάρχει νερό μέσα 18 - 3 - 2017 ) Αφού έκλεισαν τη χωματερή που αποκαλύφθηκε, καί λίγα μέτρα πιό πέρα πάλι στο δρόμο, άνοιξαν καινούργια χωματερή....;;;; Έχουν "φάει" το βουνό της Καραθώνας, καί σε λίγο καιρό θα πετάνε τα σκουπίδια της περιοχής κατευθείαν στη θάλασσα.... Ανησυχεί άραγε κανείς για την υγεία μας;;; Ή γι αυτό το όμορφο καί φυσικό τοπίο της Καραθώνας που το καταστρέφουν καθημερινά με την ευθύνη του Δήμου Ναυπλιέων;;;




Αλλά υπάρχει και η πρακτική πλευρά, το "Νταμάρι" να λειτουργεί σαν σταθμός μεταφόρτωσης για τον τεράστιο όγκο χώματος που θα χρειαστεί για να καλυφτούν τα σκουπίδια της Καραθώνας, ιδιαίτερα τώρα που έρχεται καλοκαίρι και που σωρεύονται εκεί χιλιάδες τόννοι σκουπιδιών από όλο το Δήμο, από το Αραχναίο μέχρι τα Καρναζέικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: