Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Απάντηση στις κακοήθειες για την Καραθώνα δίνει ο Δήμος Ναυπλιέων γιορτάζοντας εκεί την Πρωτομαγιά, με το σύνθημα... "ΩΣ ΕΔΩ"



Ηχηρή απάντηση στα κακόβουλα σχόλια και τις ανυπόστατες υπερβολές, κάποιων λίγων που εναντιώνονται στην απογείωση της πόλης του Ναυπλίου, κινούμενοι από ταπεινά αντιαναπτυξιακά κίνητρα και διάθεση στείρας αντιπολίτευσης, βουτηγμένοι στην ανυποληψία και το περιθώριο, θλιβερά κατάλοιπα της παρακμής, μίζερα απομεινάρια τους χθες, που αδυνατούν να αντιληφθούν τη νέου τύπου ανάπτυξη, αποτελεί η μεγαλειώδης κίνηση της Δημοτικής Αρχής να διοργανώσει στη σκουπιδοκαμένη Καραθώνα, εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά.

Σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίστηκε από την πλειοψηφία, να διατεθούν για την εκδήλωση στην Καραθώνα 13.220 Ευρώ, γιατί όπως είναι γνωστό, μπορεί η χώρα να έχει χρεοκοπήσει, οι περισσότεροι να μην έχουν να φάνε ή να βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, στο Δήμο Ναυπλιέων όμως λεφτά υπάρχουν άφθονα για κάθε είδους εκδήλωση.

Το Καλλιτεχνικό Γραφείο του Δήμου Ναυπλιέων λοιπόν, μας καλεί να γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά στη μαγευτική σκουπιδοκαμένη Καραθώνα με δωρεάν σουβλάκια, κρασί και καπνιστό σανό...


Έτσι θα διασκεδαστούν οι τελευταίες κακές εντυπώσεις που σύσσωμος ο συμπολιτευτικός τύπος προβάλει τις τελευταίες ημέρες για δήθεν φωτιά στο σκουπιδότοπο, ενώ στην ουσία επρόκειτο για πρόβα στο ψήσιμο λουκάνικων και σουβλακίων που θα προσφερθούν στη μεγάλη γιορτή.


Μάλιστα, για να μη μείνει καμιά αμφιβολία στους επισκέπτες, τριάντα από αυτούς με κλήρωση, θα ξεναγηθούν από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κύριο Γαβρήλο στο χώρο του σκουπιδότοπου για να διαπιστώσουν μόνοι τους την τάξη που επικρατεί εκεί και να γίνουν κήρυκες κατά της κατευθυνόμενης μαύρης προπαγάνδας του εξαίρετου έργου της Δημοτικής μας Αρχής.

Αλλά εκτός των άλλων, η γιορτή της Πρωτομαγιάς στην Καραθώνα αποτελεί και προσωπικό θρίαμβο του σκληρά εργαζόμενου εδώ και είκοσι πέντε χρόνια για τα συμφέροντα των εργαζομένων Λάκη Μπαρού, που επέβαλε την κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να ψηφιστούν τα λεφτά των εκδηλώσεων.

Αποτελεί επίσης και μεγαλειώδη πράξη αντίστασης στην Τρόικα, τον Σόιμπλε, τους δανειστές που μας πίνουν το αίμα και τις ανάλγητες Ελληνικές Κυβερνήσεις, γιατί όπως καταλήγει ο Λάκης στην εισήγηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο:

"Οι εισοδηµατικές, κοινωνικές και εκπαιδευτικές ανισότητες διευρύνονται, η φτώχεια απλώνεται πάνω από κάθε ελληνικό σπίτι µε τους άστεγους να πολλαπλασιάζονται και τα συσσίτια να γεµίζουν από νοικοκυραίους του χθες.

ΩΣ ΕΔΩ ........................... Ο Δήµος µας, ο Δήµος Ναυπλιέων δεν θα µπορούσε να µείνει ασυγκίνητος µπροστά στην ολοένα και χειρότερη διαµορφούµενη πραγµατικότητα στην κοινωνία για αυτό καλεί µε δηµόσιες ανακοινώσεις όλους τους δηµότες και όχι µόνο να έλθουν στην ΚΑΡΑΘΩΝΑ και µε την συµµετοχή µας να διατρανώσουµε την αντίθεση µας σ' αυτά τα οποία συµβαίνουν γύρω µας και µε την βοήθεια του Δήµου µας να περάσουµε ευχάριστα την Πρωτοµαγιά 2017 µε µουσική, χορό, ποτό και φαγητό".

Δε θα πω ότι αυτή η απόφαση με αυτό το σκεπτικό με προσβάλλει, είναι αυτονόητο, θα πω πως αισθάνομαι ντροπή για τον ξεπεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου να καλεί τους Δημότες, που το ίδιο λέει ότι δεν έχουν να φάνε, "να έλθουν στην ΚΑΡΑΘΩΝΑ και µε την συµµετοχή µας να διατρανώσουµε την αντίθεση µας σ' αυτά τα οποία συµβαίνουν γύρω µας και µε την βοήθεια του Δήµου µας να περάσουµε ευχάριστα την Πρωτοµαγιά 2017 µε µουσική, χορό, ποτό και φαγητό".

Έχει άραγε πιο κάτω ο κατήφορος και το δούλεμα;

Τα περασμένα Χριστούγεννα είχα σκεφτεί να ονομάσω Γραφείο Εκδηλώσεων το Δήμο Ναυπλιέων, όμως θεώρησα υπερβολικό και λίγο υποτιμητικό το χαρακτηρισμό, τώρα, μετά από τέσσερις μήνες ο χαρακτηρισμός Καλλιτεχνικό Γραφείο Εκδηλώσεων νομίζω πως ταιριάζει απόλυτα.

Και λίγος είναι...

Την Πρωτομαγιά όλοι στην Καραθώνα, να τιμήσουμε τους ηρωικούς νεκρούς, να στηρίξουμε το σκουπιδότοπο, να γιορτάσουμε τη φτώχεια μας με χορό και με τραγούδι, ο λογαριασμός είναι μόνο 13.220 Ευρώ... Η απόφαση

Πληρώστε τον μαλάκες...

Prefadoros


















Δεν υπάρχουν σχόλια: