Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Τι να πει κανείς;


O Δήμος Ναυπλιέων πληρώνει το Εργατικό Κέντρο 12.000 ευρώ για να κάνει συναυλία με Μαζωνάκη ή Πάολα;
η είσοδος στη συναυλία δεν θα είναι ελεύθερη. Θα υπάρχει και εισιτήριο
Αμα δεν διασκεδάσει ο φτωχός με Πάολα ,δεν ανοίξει μια φιάλη 250 ευρω δεν ρίξει 300 ευρω λελουδα δεν νοείται ρε φιλε λουμπεν επανάσταση του προλεταριάτου 
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει κάθε χρόνο, αποφάσισε για εφέτος να διοργανώσει μουσική συναυλία η οποία θα απευθύνεται περισσότερο στις κοινωνικές ομάδες εκείνες που υφίστανται στο πετσί τους περισσότερο απ’ όλους τις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές.»(αυτές οι ομάδες καλούνται να πληρώσουν εισιτήριο;)
Μπάμπης Αντωνιάδης
Δημοτικός σύμβουλος ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ
Τρίτη απόγευμα, συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου δήμου Ναυπλιέων
: 12ο θέμα της ημερήσιας διάταξης  «Περί  έγκρισης συνδιοργάνωσης μουσικής συναυλίας  με το Εργατοϋπαλληλικό  Κέντρο  Ναυπλίου και  διάθεσης σχετικής πίστωσης». Η εισήγηση γίνεται από τον αντιδήμαρχο, που ταυτόχρονα είναι και πρόεδρος του εργατικού κέντρου, ο οποίος έχει υποβάλλει και το αίτημα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά, ειπώθηκαν οι απαραίτητες αντιμνημονιακές κορώνες για την οικονομική καταδίκη του εργατικού κέντρου και του αιτήματος για οικονομική ενίσχυση 20.000 € από το δήμο για τις ανάγκες λειτουργίας του. Επειδή λοιπόν δεν μπορεί νόμιμα να δοθεί ζεστό χρήμα από το δήμο στο εργατικό κέντρο, πρότειναν να πληρώσει ο δήμος το ποσό των 9.900 ευρώ συν  ΦΠΑ  (σύνολο 12.276 €) για τη διοργάνωση συναυλίας, της οποίας τα έσοδα θα πάρει το εργατικό κέντρο (θα βάλει εισιτήριο για τη συναυλία το εργατικό κέντρο). Εδώ κολλάει γάντι η παροιμία «άλλος πληρώνει και άλλος γαμ…».  Παραθέτουμε ένα μικρό δείγμα από την εισήγηση «Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει κάθε χρόνο, αποφάσισε για εφέτος να διοργανώσει μουσική συναυλία η οποία θα απευθύνεται περισσότερο στις κοινωνικές ομάδες εκείνες που υφίστανται στο πετσί τους περισσότερο απ’ όλους τις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές.»
Η πρότασή μου ήταν πως αν κρίνει το δημοτικό συμβούλιο ότι πρέπει να ενισχύσει το εργατικό κέντρο, θα πρέπει να υπογραφεί μια προγραμματική σύμβαση μεταξύ του δήμου και του εργατικού κέντρου και να χρησιμοποιεί ο δήμος τις κτηριακές υποδομές του κέντρου με αντίτιμο, όταν υπάρχει ανάγκη.  Θεωρώντας  ότι η απόφαση είναι «παράτυπη», καταψήφισα την πρόταση, η οποία για την ιστορία εγκρίθηκε.  Να συμπληρώσω, για το δίκαιο της υπόθεσης, ότι λευκό ψήφισαν ο κ. Γραμματικόπουλος και η κ. Παπαγεωργίου και όχι  οι κκ Πινάτσης, Δρούγκας, Χρόνης και Βασιλόπουλος.
Ανεπίσημες πληροφορίες λένε ότι ετοιμαζόμαστε για Μαζό…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: