Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Πολίτες απέτρεψαν 3 πλειστηριασμούς στο Άργος



Σήμερα το μεσημέρι κατάφεραν πολίτες  να αποτρέψουν 3 πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο του Άργους.
Μέλη συλλογικοτήτων αλλά και απλοί πολίτες δώσανε το παρόν αποτρέποντας πλειστηριασμούς επιχειρήσεων.  Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη για τα δεδομένα της πόλης του Άργους μιας και ο αριθμός των παρευρισκομένων ξεπέρασε τα 30 άτομα.



Στο Ναύπλιο παρά την παρουσία μελών της Κίνησης κατά των πλειστηριασμών και συγγενών των οφειλετών, δεν κατάφερε τελικά να αποτραπεί ο ένας από τους τέσσερις πλειστηριασμούς που είχαν προγραμματιστεί, ενώ οι άλλοι τρεις απέβησαν άκαρποι αφού δεν βρέθηκαν πλειοδότες.
«Σήμερα στο Ειρηνοδικείο Ναυπλίου έγινε μια πραξικοπηματική και κίβδηλη διαδικασία πλειστηριασμού. Ο συμβολαιογράφος Τ.Ν. προέβη σε πλειστηριασμό ακινήτου με την συνδρομή της αστυνομίας που απωθησε τα μέλη του κινήματος, και απέκλεισε την είσοδο της αίθουσας του Ειρηνοδικείου, πράγμα καθόλα παράνομο. Η όλη διαδικασία είναι παράνομη και γι’ αυτό ελέγχονται και ο συμβολαιογράφος και ο υπεύθυνος αστυνομικός τους οποίους καταγγέλλουμε», ανέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλιέων Δημοσθένης Δρούγκας.
Όπως δηλώνουν τα μέλη της κίνησης, ο αγώνας θα συνεχιστεί από Σεπτέμβρη μιας και τον Αύγουστο δεν έχουν ανακοινωθεί πλειστηριασμοί στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: