Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Ακόμα να απαντήσουν που εξαφάνισαν τα αδέσποτα


Αρκετά τα επικοινωνιακά παιχνίδια πήρε την ευθύνη σαν αντιδήμαρχος και εξαφάνισε αδέσποτα..δεν λέει ποιοι ήταν οι εθελοντές ποιος ο κτηνίατρος και τα φάρμακα,, αν δεν απαντήσουν έως δευτέρα πρέπει να επέμβει αυτοδίκαια εισαγγελέας υπάρχουν και νόμοι. όλα τα άλλα στο γνωστό δίπολο πώρωσης που μας έχουν συνηθίσει με αόρατους εχθρούς, όπως τώρα η φιλοζωική(σαν αορατος εχθρος) που δεν μας αφορά



ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΛΑΪΖΑ
Εδώ και δύο μέρες προσπαθούμε να πάρουμε μια επίσημη απάντηση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο α) για το ποια σκυλάκια πήραν το πρωί της Τετάρτης από την πλατεία του Άργους, β) ποια σκυλάκια θα στειρωθούν (μιας και αρκετά σκυλάκια είναι ήδη στειρωμένα), γ) ποιο είναι αυτό το ειδικό σκεύασμα που τους χορηγήθηκε και με την έγκριση ποιου κτηνίατρου. Αντί αυτού οι απαντήσεις που παίρνουμε είναι ήδη στα σχόλια της προηγούμενης δημοσίευσης μας με κατηγορίες να εξαπολύονται και παραφιλολογίες. Αναρωτιόμαστε αν αυτή είναι η τακτική παραπλάνησης και αποφυγής απάντησης του πραγματικού ερωτήματος. Συμπολίτες μας μας καλούν συνεχώς και μας κάνουν την ίδια ερώτηση. Γιατί δεν μας δίνετε μια σαφή απάντηση?


Δεν απαντάνε που πήγαν τα σκυλιά, ,με ποιο αιτιολογικό και αν ο δήμος έχει κωδικό για επιχορηγήσεις αδέσποτων..Παίρνω τηλέφωνα και δεν απαντά κανείς Γραφείο Δημάρχου (γραμματέας) 
Τηλέφωνο : 2751360014 
Σύμφωνα με το άρθρο 9, παρ.2 του ν.4039/2012, όπως ισχύει μετά την τροποποίησή του από το άρθρο 46 του ν.4235/2014: «Για τον παραπάνω σκοπό κάθε Δήµος ή όμοροι ή συνεργαζόµενοι Δήµοι ιδρύουν και λειτουργούν δηµοτικά ή διαδηµοτικά κτηνιατρεία και καταφύγια αδέσποτων ζώων συντροφιάς επιτρεποµένης της συνεργασίας µε ενδιαφερόµενα φιλoζωικά σωµατεία και ενώσεις ή και εθελοντές φιλόζωους σε ιδιόκτητους ή µισθωµένους ή παραχωρούµενους από το Δηµόσιο, την Περιφέρεια ή από ιδιώτες χώρους. 
έχουν πραγματοποιηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες τακτικοί έλεγχοι στο τρόπο με τον οποίο οι Δήμοι της χώρας διαθέτουν τα κονδύλια που προορίζονται για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων (καταφύγια, κτηνιατρεία, στειρώσεις, εμβολιασμοί, σημεία σίτισης κ.λ.π.) και εάν ναι έχουν επιβληθεί κυρώσεις σε περιπτώσεις μη εφαρμογής του νόμου;






Δεν υπάρχουν σχόλια: