Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Φώτης Δαμούλος: ασκούνται εκβιασμοί και πιέσεις

Κατά τη διάρκεια συγκρότησης του ψηφοδελτίου μας αλλά και μετά την ανακοίνωσή του , επαληθευτήκαμε σε αυτό που υποστηρίζαμε επανειλημμένα : ότι ο συνδυασμός μας είναι ένας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ συνδυασμός μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και επιρροές και έχει αποκλειστικό του στόχο την ανάδειξη και την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων, που απασχολούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εν γένει όλον τον επιχειρηματικό κόσμο .

Δυστυχώς, αυτό δεν άρεσε καθόλου σε διάφορους κομματικούς παράγοντες και εξω-επιμελητηριακούς κύκλους, που νομίζοντας ότι ζούν ακόμη σε άλλες εποχές, τις οποίες ο κόσμος τις έχει καταδικάσει ανεπιστρεπτί, θέλουν να στήσουν για τους δικούς τους λόγους ο καθένας το δικό του “μαγαζάκι ” .




Σε υλοποίηση αυτών των στόχων τους, από καταγγελίες που έχουν γίνει προσωπικά σε μένα, αλλά και σε άλλα μέλη του συνδυασμού μας, ασκούνται εκβιασμοί και πιέσεις για να μην συμμετάσχουν κάποιοι συνάδελφοί μας στο ψηφοδέλτιό μας, ακόμα και μετά την ανακοίνωσή του.

Θέλω λοιπόν να καλέσω τον επιμελητηριακό κόσμο της Αργολίδας να αντισταθεί σε κάθε μορφής πιέσεις και εκβιασμούς και να προσέλθει στις εκλογές στις 9 και 10 Δεκέμβρη, ψηφίζοντας τον συνδυασμό μας ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ, στέλνοντας οριστικά όλους αυτούς στο περιθώριο.

Ως Διοίκηση του Επιμελητηρίου, έχοντας κάνει για έξι χρόνια πράξη την οργάνωση, τη δουλειά, την ταπεινότητα και την απλότητα, θα καλέσουμε όλους όσοι έχουν την ίδια αγωνία για τον επιμελητηριακό θεσμό και για τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου, κόντρα στις όποιες φωνές λαϊκισμού, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, στο πλαίσιο ενός κοινού προγράμματος, με μόνη προϋπόθεση τη ρήξη με το παρελθόν , με τους κομματανθρώπους και με ό,τι σαθρό υπάρχει γύρω μας.



Γιατί αγαπητοί Συνάδελφοι το Επιμελητήριο ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους επιχειρηματίες και η ενασχόληση με τα επιμελητηριακά δρώμενα θέλει

ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΔΙΑΘΕΣΗ και κυρίως ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

Για τον Επιμελητηριακό Συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αργολίδας
Φώτης Δαμούλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: