Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Προκαλεί ο δήμαρχος Άργους: Παραμύθι οι νεκροί του Πολυτεχνείου λέει και αναρτά ακροδεξιές σελίδες


Είναι γνωστό πως κάποιοι πολιτικοί, επιδιώκουν να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους. Μερικοί το πετυχαίνουν με τα έργα τους. Κάποιοι επιλέγουν άλλους τρόπους. Η πρόκληση είναι ένας από αυτούς τους τρόπους. Ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, στην προσωπική του σελίδα στο facebook, επέλεξε ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου να αναρτήσει ιστοσελίδα ακροδεξιών νεοφασιστών, και ένα κείμενο με τον τίτλο: «Ας μιλήσουμε για το παραμύθι του Πολυτεχνείου – Εδώ Πολυτεχνείο 44 χρόνια ψέματα».




Ο κ. Καμπόσος μετά την ανάρτηση του και προκειμένου να διατηρήσει το νεοδημοκρατικό του προφίλ και να μη φανεί μια …μικρή ροπή προς την άκρα δεξια, σχολιάζει με κεφαλαία γράμματα κάτω από την ανάρτηση του: «Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας»
Οι ακόλουθοι του που μόλις είδαν έναν δήμαρχο να αμφισβητεί τους νεκρούς εκείνης της βραδιάς, ξεθάρρεψαν, τον επευφημούν με σχόλια του τύπου: «Πρωτη φορα στην ζωη μ ειδα πολιτικο εσενα δημαρχαρα ν λεει αληθιες πεστα γαμω πεστα» (σσ. Η ορθογραφία είναι όπως ακριβώς γράφτηκε το κείμενο). Κάποιος άλλος συνεχίζει: «Έτσι εινε δημαρχε ακριβώς μπας και ξυπνήσουν οι Έλληνες για αυτό θα είχε πολλά χρόνια δήμαρχος» (σσ. πάλι η ορθογραφία είναι η πρωτότυπη).
Σε κάθε ανάρτηση απαντάει προσωπικά ο ίδιος ο κ. Καμπόσος. Για παράδειγμα γράφει: «Δεν είμαι πολιτικός φίλε μου. Είμαι ΕΛΕΎΘΕΡΟΣ!!!!» και κάπου αλλού συνεχίζει: «ΈΧΟΥΜΕ ΦΆΕΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΨΈΜΑ !!!!!! Δυστυχώς ταΐζουν ακόμα το λαό μας με ψέματα !!!! Μας βάζουν και γιορτάζουμε την πτώση του Παπαδόπουλου (Μαρκεζίνη) και την άνοδο στην εξουσία ΤΟΥ ΔΙΚΤΆΤΟΡΑ ΙΩΑΝΝΊΔΗ !!!!!» (σσ. Η εναλλαγή κεφαλαίων- μικρών, είναι η πρωτότυπη και εδώ).


Το καλύτερο πάντως ο κ. Καμπόσος το αφήνει για το τέλος. Στις δυνάμεις καταστολής που πυροβολούσαν τον κόσμο εκείνη τη βραδιά, μετείχαν πράκτορες των Αμερικανών και όχι μόνο: «ΑΚΟΎΣΤΕ, ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΡΆΚΤΟΡΕΣ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΆ (ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΣΕ ΒΆΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ ΤΟΥΣ.
ΛΑΛΙΏΤΗΣ, ΔΑΜΑΝΆΚΗ, ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ Κ.Λ.Π ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ κακόμοιρε λαέ....
Γιατί αφού ΉΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΊ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΆΡΙΑ , όταν ήρθε(Μετά την εξέγερση του πολυτεχνείου) αντί για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ, ΝΈΑ ΧΟΎΝΤΑ του ΙΩΑΝΝΊΔΗ, δεν έκαναν ΆΛΛΟ ΈΝΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ για να πέσει και αυτός , ΑΠΛΆ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ!!!! Κορόιδα, μας έχουν περάσει για ......και Μας δουλεύουν.» (σσ. Πάλι η εναλλαγή κεφαλαίων μικρών είναι η πρωτότυπη). Και παρακάτω γράφει: «Ότι ήταν οι Αμερικάνοι στο κόλπο και οι πράκτορες από τις ταράτσες πυροβολούσαν κόσμο , αυτό είναι ΓΝΩΣΤΌ !!!»

Η ιστοσελίδα που επικαλείται ο δήμαρχος είναι ένας οχετός ακροδεξιών πεποιθήσεων. Η οποία μέσα από χρυσαυγήτικα επιχειρήματα προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο. Φυσικά παίζει με τις λέξεις και ενώ παραδέχεται πως τη βραδιά εκείνη υπήρξαν πράγματι νεκροί από τις κατασταλτικές δυνάμεις, οι νεκροί δεν ήταν μέσα στο πολυτεχνείο. Βέβαια όσο και εάν θέλει να κρυφτεί, η… χαρά δεν την αφήνει και ενώ δείχνει το σκίτσο της Ηλένιας (το οποίο αμφισβητεί και θεωρεί πως είναι σκίτσο από κάποια διαφήμιση), από κάτω εμφανίζεται το: Μέτωπο Νεολαίας (Χρυσή Αυγή). Η ίδια εμετική ιστοσελίδα έχει και ένα βίντεο ανάμεσα σε εκείνα που αμφισβητεί το Πολυτεχνείο με τίτλο: «Πόση αλήθεια αντέχεις για τον Χίτλερ;»
Σσ: Πραγματικά, τα συμπεράσματα δικά σας...
https://ellaniapili.blogspot.gr/2015/11/blog-post_365.html?spref=fb&m=1






Δεν υπάρχουν σχόλια: